Μαρσέιγ: Ο Παγέ ανανέωσε με μειωμένες αποδοχές και το πρότεινε ο ίδιος

Μαρσέιγ: Ο Παγέ ανανέωσε με μειωμένες αποδοχές και το πρότεινε ο ίδιος

Ο γαλλικός σύλλογος συμφώνησε και σήμερα (27/6) ανακοινώθηκε η νέα συμφωνία, βάσει της οποίας ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Μασσαλίας ως το 2024.

Σε μία σπάνια κίνηση προχώρησε ο Ντμίτρι Παγέ, ο οποίος πρότεινε στη διοίκηση της Μαρσέιγ μείωση 50% στις αποδοχές του για την επόμενη σεζόν, με «αντάλλαγμα» την επέκταση της συνεργασίας τους για δύο επιπλέον χρόνια. Ο γαλλικός σύλλογος συμφώνησε και σήμερα (27/6) ανακοινώθηκε η νέα συμφωνία, βάσει της οποίας ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Μασσαλίας ως το 2024.

«Το να αγαπάς το σύλλογο είναι καλό, το να το αποδεικνύεις είναι καλύτερο», δήλωσε ο Παγέτ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζακ-Ανρί Εϊρό, και τον προπονητή Αντρέ Βίλας Μπόας. «Πήγα να δω τον πρόεδρο και του κάνω αυτή την πρόταση», πρόσθεσε ο 33χρονος άσος, ο οποίος θα έχει μείωση αποδοχών περίπου 30% και για τη μεθεπόμενη χρονιά (2021-22), αλλά εξασφάλισε δύο επιπλέον χρόνια στη συνεργασία του με την Ολιμπίκ, στην οποία αγωνίζεται από το 2017.

Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία επιδεινώθηκαν λόγω της πανδημίας και της επακόλουθης οριστικής διακοπής του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο σύλλογος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ από την UEFA, λόγω μη τήρησης των συμφωνηθέντων σχετικά με το financial fair-play, ενώ παράλληλα η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα παρακρατήσει το 15% των εσόδων της Μαρσέιγ από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ