«Κοντά σε Κουλιμπαλί η Παρί Σεν Ζερμέν»

«Κοντά σε Κουλιμπαλί η Παρί Σεν Ζερμέν»

Η Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να κάνει δικό της τον αμυντικό της Νάπολι.

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας, ο Τιάγκο Σίλβα πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Παρισιού ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca» αυτός πρόκειται να είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίζεται στη Νάπολι με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Η περίπτωση απόκτησης του Σενεγαλέζου από τους Παριζιάνους δε θα είναι εύκολη καθώς έχουν μπει κι άλλες ομάδες στο παιχνίδι για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του αμυντικού των «παρτενοπέι». Την περίπτωση μεταγραφής του φαίνεται να εξετάζει και η Νιουκάστλ σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της.

Η Νάπολι συνεχίζει να έχει υψηλές απαιτήσεις για να παραχωρήσει τον Κουλιμπαλί ακόμα και μετά από την εξάπλωση του κορωνοϊού καθώς ξεκαθάρισε ότι δεν τον δίνει με ποσό μικρότερο των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Από εδώ και πέρα, αναμένεται το τι θα κάνουν οι ομάδες που πραγματικά ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ