Ερνάντες – Χάνει την σεζόν λόγω παράνομου στοιχήματος

Ερνάντες – Χάνει την σεζόν λόγω παράνομου στοιχήματος

Χωρίς τον Φελίπε Ερνάντες θα συνεχίσει το Κάνσας για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία για παράνομο στοιχηματισμό.

Ο Φελίπε Ερνάντες τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία καθώς παραβίασε τους κανόνες του πρωταθλήματος για παράνομη στοιχηματισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε γίνει γνωστό από τον Ιούλιο πως ο 23χρονος είχε προβλήματα με τον τζόγο ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες που να αποδεικνύουν ότι γνώριζε πληροφορίες για τους αγώνες που έπαιζε.

Βέβαια από τη Νέα χρονιά ο ποδοσφαιριστής θα έχει το δικαίωμα να κάνει αίτημα για να αγωνιστεί ξανά στο MLS και αυτό είναι κάτι που θα εξεταστεί από την επιτροπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας: 

«Ο Ερνάντες ασχολήθηκε με εκτεταμένα και παράνομα αθλητικά στοιχήματα, ενώ ήταν μέλος του Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, συμπεριλαμβανομένου του στοιχήματος σε δύο παιχνίδια του MLS, κατά παράβαση των κανόνων της Λίγκας. Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το γεγονός ότι είχε εμπιστευτικές πληροφορίες».

Η απολογία του Φελίπε Ερνάντες:

«Τους τελευταίους μήνες μπόρεσα να επανεκτιμήσω, να αναλάβω την ευθύνη για τις ενέργειές μου και να λάβω την κατάλληλη φροντίδα για κάτι που με έχει επηρεάσει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ