Απίστευτος Πουλίδο, «ξάπλωσε» αντίπαλο με κεφαλιά… ψαράκι (vid)

Απίστευτος Πουλίδο, «ξάπλωσε» αντίπαλο με κεφαλιά… ψαράκι (vid)

Ο Άλαν Πουλίδο που αγωνίζεται πλέον στο MLS, έγινε πρωταγωνιστής για τον λάθος λόγο, «ξαπλώνοντας» στο χορτάρι αντίπαλό του με κουτουλιά, ενέργεια που έφερε την αποβολή του.

Ο Άλαν Πουλίδο, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από την Ελλάδα για λογαριασμό αρχικά του Λεβαδειακού και στη συνέχεια του Ολυμπιακού, αγωνίζεται πλέον από το 2020 στο MLS.

Στα 32 του πλέον, βρίσκεται στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και ήταν βασικός στην αναμέτρηση κόντρα στο Σινσινάτι για το League Cup του MLS. Ωστόσο δεν αγωνίστηκε για περισσότερο από 30′ καθώς έχασε την ψυχραιμία του και αποβλήθηκε από το παιχνίδι με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης: Υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε στο παρκέ ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς (pic)

Σε μια δυναμική διεκδίκηση της μπάλας με τον Γέρσον Μοσκέρα, αμφότεροι βρέθηκαν στο έδαφος, με τον Μοσκέρα να προσπαθεί να χτυπήσει τον Μεξικανό επιθετικό, λέγοντας του κάτι παράλληλα και κάνοντάς τον να χάσει την ψυχραιμία του. Ο Πουλίδο στην προσπάθεια του να σηκωθεί από το χορτάρι με κεφαλιά… ψαράκι βρήκε τον αντίπαλό του με δύναμη στο πρόσωπο. Αμέσως μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να αποτραπεί γενικευμένη σύρραξη, με τον διαιτητή να αποβάλει αμέσως τον 32χρονο επιθετικό.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ