Σουάρες: «Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα στην καριέρα μου»

Σουάρες: «Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα στην καριέρα μου»

Μιλώντας σε podcast Ουρουγουανού δημοσιογράφου, ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε πότε σκέφτεται να βάλει τίτλους τέλους στην μυθική του καριέρα.

Ο Λουίς Σουάρες μπορεί να συνεχίζει με την Ίντερ Μαϊάμι την προετοιμασία για την νέα σεζον του MLS που ξεκινάει στα τέλη Φλεβάρη, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να σκέφτεται το μέλλον του.

Ο Ουρουγουανός κίλερ συμμετείχε στο podcast «La Mesa de los Galanes» ενός συμπατριώτη του δημοσιογράφου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του, βάζοντας τίτλους τέλους σε μια λαμπρή καριέρα.

Διαβάστε επίσης: Κάρμο: «Περήφανος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Ο 37χρονος άσος εκμυστηρεύτηκε ότι τα «φλαμίνγκο» θα αποτελέσουν την τελευταία ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί, κάτι το οποίο έχει ανακοινώσει και στα μέλη της οικογένειας του. Να θυμίσουμε, ότι το συμβόλαιο του με την Ίντερ Μαϊάμι ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μια ακόμη σεζόν.

«Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία μου ομάδα στην καριέρα μου. Η οικογένειά μου γνωρίζει ήδη την απόφασή μου. Δεν ξέρω ακόμα την ημερομηνία, αλλά αυτό είναι το τελευταίο βήμα της καριέρας μου ως παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος επιθετικός.

Να θυμίσουμε ότι η Ίντερ Μαϊάμι είναι ο έβδομος σύλλογος στη μακρόχρονη καριέρα του, που ξεκίνησε το 2005 από τη Νασιονάλ και συνεχίστηκε σε Χρόνινχεν, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Γκρέμιο, ενώ μεσολάβησε και ένας επαναπατρισμός στην Ουρουγουάη φυσικά για τη Νασιονάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ