Μέσι, Σουάρες και Άλμπα σκόραραν αλλά η Ίντερ Μαϊάμι δεν κέρδισε (vids)

Μέσι, Σουάρες και Άλμπα σκόραραν αλλά η Ίντερ Μαϊάμι δεν κέρδισε (vids)

Η Ίντερ Μαϊάμι είδε τους αστέρες της να χρίζονται σκόρερ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Σεντ Λούις Σίτι (3-3) - Aκόμα ένα ρεκόρ για τον Μέσι που είναι έτοιμος για το Copa America

Δεύτερη σερί γκέλα για την Ίντερ Μαϊάμι, που έμεινε στο 3-3 με τη Σεντ Λούις Σίτι εντός έδρας και μάλιστα χρειάστηκε να ισοφαρίσει τρεις φορές την αναμέτρηση.

Ο Λιονέλ Μέσι στο 25′ και ο Λουίς Σουάρες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου βρήκαν δίχτυα φτάνοντας τα 12 γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ ο Τζόρντι Άλμπα με πλασέ στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μάλιστα ο Ισπανός μπακ είχε και τις δύο ασίστ στα άλλα δύο γκολ, ενώ ο Ουρουγουανός φορ είχε σημειώσει με αυτογκόλ στο 68′ το 2-3.

Διαβάστε επίσης: Το απίθανο ανάποδο ψαλίδι του Ελ Κααμπί κορυφαίο γκολ της σεζόν στο Conference League (vid)


Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο έφτασε τους 35 βαθμούς σε 18 αγώνες και είναι στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας, ωστόσο το δεύτερο Σινσινάτι με 33 βαθμούς έχει δύο ματς λιγότερα.

Ο Μέσι μάλιστα κατάφερε να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στο πρωτάθλημα του MLS. Με το γκολ που πέτυχε, ο Αργεντινός έγινε ο ποδοσφαιριστής που φτάνει πιο γρήγορα από τον καθένα τα 25 γκολ + ασίστ σε μια σεζόν, καθώς χρειάστηκε μόλις 12 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα για να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ