«Σειρήνες» από το MLS για τον Μάρκο Ρόις

«Σειρήνες» από το MLS για τον Μάρκο Ρόις

Πρόταση από την Αμερική έχει δεχτεί ο Μάρκο Ρόις προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να έχει δεχτεί προσεγγίσεις και από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Το προηγούμενο Σάββατο (1/6), ο Μάρκο Ρόις έδωσε την τελευταία του παράσταση με την φανέλα της Ντόρτμουντ, στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γερμανό να βάζει τέλος σε ένα δεσμό αγάπης με τους Βεστφαλούς που κρατούσε για χρόνια.

Ο 34χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Λος Άντζελες Γκάλαξι του έχουν καταθέσει μια δελεαστική πρόταση, προκειμένου ο Ρόις να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να παίξει στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Αλεξανδρής: «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω αυτή τη βραδιά ως φίλαθλος – Ακόμα δακρύζω και καθαρίζει η ψυχή μου»

Ο Ρόις έχει δεχτεί κρούσεις και από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, με την ομάδα του MLS όμως να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ