
Mε ένα χιουμοριστικό βίντεο, ο Τόμας Μίλερ γνωστοποίησε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τη νέα του ομάδα.
Μετά από ένα τέταρτο του αιώνα στην Μπάγερν Μονάχου, ο Τόμας Μίλερ ανακοίνωσε το Σάββατο (26/7) μέσω των λογαριασμών του στα social media πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (MLS).
Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε, εμφανίζεται καθισμένος σε μια καρέκλα δίπλα στη λίμνη, παρέα με τον πατέρα και τον αδελφό του, όλοι τους φορώντας καπέλα καουμπόηδων και φιλοσοφώντας στη βαυαρική διάλεκτο, προτού πει: «Ήρθε η ώρα για το μεγάλο άλμα πέρα από τον Ατλαντικό».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο 35χρονος Γερμανός δεν αποκάλυψε ακόμη το όνομα της νέας του ομάδας, αν και τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως μεταξύ των υποψήφιων βρίσκεται η Λος Άντζελες FC.
Ο Μίλερ έδωσε τα τελευταία του παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου το φετινό καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στις ΗΠΑ, ενώ είχε αποχαιρετήσει το κοινό του Μονάχου στα τέλη Μαΐου, έπειτα από 25 χρόνια στο κλαμπ και 13 πρωταθλήματα στην Bundesliga.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των Βαυαρών το καλοκαίρι του 2000 σε ηλικία 10 ετών και έκτοτε δεν αποχώρησε ποτέ, κατακτώντας συνολικά 33 τίτλους, μεταξύ των οποίων και δύο Champions League, καθιερώνοντάς τον ως θρύλο της ομάδας.