Ιστορικό επίτευγμα για τον Λόβρεν

Ιστορικό επίτευγμα για τον Λόβρεν

Εγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που αγωνίζεται την ίδια σεζόν σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και τελικό Μουντιάλ.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ, με τον Ντέγιαν Λόβρεν να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο 29χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που παίζει την ίδια σεζόν σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου! Ο διεθνής άσος έπαιξε στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με τη φανέλα των Ρεντς, ενώ αυτή την ώρα αγωνίζεται στο «Λουζνίκι» με τα χρώματα της Χρβάτσκα.

Πρώτος παίκτης που κατάφερε κάτι τέτοιο ήταν ο Τιενρί Ανρί το 2006. Συγκεκριμένα, έπαιξε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αρσεναλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στον τελικό του Μουντιάλ με τη Γαλλία απέναντι στην Ιταλία.  Ο Λόβρεν, πάντως, ελπίζει αυτή τη φορά να σταθεί πιο τυχερός, καθώς στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ