Αυτή η Γαλλία έχει ΚΑΙ πολύ μέλλον (pic)

Αυτή η Γαλλία έχει ΚΑΙ πολύ μέλλον (pic)

Η Γαλλία είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά στην ιστορία της ωστόσο αυτή η ομάδα εκτός από παρόν έχει και πολύ μέλλον.

Εδώ και λίγη ώρα η Γαλλία είναι η νέα Πρωταθλήτρια Κόσμου αφού κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 1998. Απόλυτα δίκαια κατά γενική ομολογία, από μια ομάδα που απέδωσε και το καλύτερο ποδόσφαιρο στο τουρνουά. Το ακόμη πιο ενθαρρυντικό για τους Γάλλους είναι ότι αυτή η ομάδα έχει και πολύ μέλλον μπροστά της κάνοντας τους φίλους των «τρικολόρ», κάτι παραπάνω από αισιόδοξους για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα η νέα, πλέον, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, είχε μέσο όρο ηλικίας 26 χρόνια κάτω μόνο από τη Νιγηρία που ήταν η πιο νεανική ομάδα του Μουντιάλ με μέσο όρο 25,9 χρόνια. Χαρακτηριστικά και ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας βλέπει κανείς ότι πολλοί από τους κομβικούς παίκτες αυτού του Μουντιάλ για τη Γαλλία, δεν ξεπερνάνε καν τα 25 τους χρόνια.

Οι Πογκμπά και Βαράν είναι στα 25 τους, ο Ουμτιτί στα 24, ο Μεντί στα 23 του, που μπορεί να αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω του ότι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού αλλά σίγουρα θα είναι εκ των βασικών επιλογών στο μέλλον, οι αποκαλύψεις της διοργάνωσεις, Παβάρ και Ερναντέζ στα 22 τους και ο Ντεμπελέ στα 21 του.

Και τελευταίο φυσικά αφήσαμε και τον μικρότερο αυτής της… παρέας, το παιδί θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου, τον Κιλιάν Μπαπέ, που μόλις στα 19 του χρόνια κάνει ήδη θραύση με τα επιτεύγματά του και σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιο μπορεί να είναι το ταβάνι του. Αν υπάρχει τέτοιο…

https://twitter.com/8Fact_Footballl/status/1018541581115113472

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ