MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Λούκα Μόντριτς

MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Λούκα Μόντριτς

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις και κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη – Καλύτερος νέος παίκτης ο Μπαπέ, κορυφαίος πορτιέρο  ο Κουρτουά.

Ο Λούκα Μόντριτς ήταν ο ηγέτης της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και με τις φανταστικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε οδήγησε τη χώρα του στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο «μαέστρος» της Χρβάτσκα και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης. Ο 32χρονος μέσος, παρά την ήττα της ομάδας του στον τελικό από τη Γαλλία με 4-2, πήρε το βραβείο του MVP και δέχθηκε τα συγχαρητήρια της προέδρου της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, η οποία τον αγκάλιασε και ξέσπασε σε λυγμούς!

Μια ακόμα πολύ σπουδαία διάκριση για τον Μόντριτς, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ πριν από λίγους μήνες κατέκτησε το Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, το βραβείο για τον καλύτερο νέο παίκτη της διοργάνωσης απονεμήθηκε στον Κιλιάν Μπαπέ της Γαλλίας, ενώ το για τον καλύτερο τερματοφύλακα κατέληξε στον Βέλγο, Τιμπό Κουρτουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ