Κλοπ: «Τρελό που το Μουντιάλ ξεκινάει μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι»

Κλοπ: «Τρελό που το Μουντιάλ ξεκινάει μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε το ζήτημα με τους τραυματισμούς πολλών ποδοσφαιριστών που θα χάσουν το Μουντιάλ, χαρακτηρίζοντας τρελό το γεγονός ότι ξεκινάει μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομάδων.

Το Μουντιάλ του Κατάρ βρίσκεται προ των πυλών (22 Νοεμβρίου), με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, να σχολιάζει το ζήτημα που έχει προκύψει με τους τραυματισμούς των παικτών, που θα αναγκαστούν να χάσουν το μεγάλο ραντεβού των εθνικών ομάδων, λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο εξαιτίας του ασφυκτικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο Ρέντη: «Διπλό στη Λεωφόρο Θρύλε ολέ» (pics & vids)

«Μισώ αυτό το θέμα. Αυτά τα προβλήματα ήταν τόσο ξεκάθαρα και κανείς δεν το ανέφερε μέχρι τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και τώρα ξαφνικά οι παίκτες τραυματίζονται και λένε: «δεν μπορεί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ουάου!

Αυτή η κατάσταση, οι παίκτες που τραυματίζονται στη σεζόν και χάνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι καινούργια. Μετά από μια μακρά σεζόν συμβαίνει παντού στον κόσμο. Αλλά τώρα το να ξεκινήσεις το Μουντιάλ μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι, είναι μεγαλύτερος κίνδυνος. Είναι τρελό.

Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς και πώς το αντιμετωπίζουμε. Μου κάνετε την ερώτηση τώρα. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Πρέπει να ρωτήσω τους παίκτες πριν από το ματς με τη Σαουθάμπτον ή την Ντέρμπι Κάουντι, «θέλετε πραγματικά να παίξετε;» Είμαστε όλοι ένοχοι. Οι παίκτες που τραυματίζονται και δεν μπορούν να παίξουν είναι καταστροφή, αλλά πώς γίνεται να το αλλάξουμε;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ