Φερενάντες: «Ξέρουμε για τους εργάτες που σκοτώθηκαν για το Μουντιάλ»

Φερενάντες: «Ξέρουμε για τους εργάτες που σκοτώθηκαν για το Μουντιάλ»

Ο Μπρούνο Φερνάντες ανέφερε σε δηλώσεις του πως είναι αντίθετος με τη διεξαγωγή του Μουντιά στο Κατάρ, εξαιτίας των πολλών θανάτων εργατών που έχουν συμβεί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο της Premier League με νίκη απέναντι στη Φούλαμ με 2-1, με τον Πορτογάλο μέσο των «κόκκινων διαβόλων», Μπρούνο Φερνάντες, να στέκεται στις δηλώσεις του στο επερχόμενο Μουντιάλ και να τονίζει πως η απόφαση της FIFA να αναθέσει τη διοργάνωση στο Κατάρ ήταν λάθος, εξαιτίας των όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, με τους θανάτους των εργατών.

«Είναι παράξενο που αρχίζει τη νέα εβδομάδα το Μουντιάλ. Δεν είναι αυτή ακριβώς η εποχή που θέλουμε να παίζουμε Μουντιάλ. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους οπαδούς, δεν είναι η καλύτερη εποχή.

Διαβάστε επίσης: Νικολαΐδης: «Η καλύτερη ΑΕΚ που έχω δει σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό» (pic)

Τα παιδιά θα είναι στα σχολεία, ο κόσμος θα δουλεύει και αυτό δεν θα είναι καλό για τον κόσμο για να παρακολουθήσει τα ματς. Ξέρουμε τι έχει γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα, με κόσμο να έχει χάσει τη ζωή του στην κατασκευή των σταδίων. Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι για αυτό.

Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι για όλους, όλοι θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτό αφού το Μουντιάλ είναι ο κόσμος. Είναι για όλους. Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι ένα πάρτι για τους οπαδούς και για τους παίκτες και θα έπρεπε να είχε γίνει με καλύτερο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ