Ο Χάμες, ο Χάαλαντ και ο Σαλάχ: Η καλύτερη 11αδα που θα απουσιάσει από το Μουντιάλ σύμφωνα με την Marca (pic)

Ο Χάμες, ο Χάαλαντ και ο Σαλάχ: Η καλύτερη 11αδα που θα απουσιάσει από το Μουντιάλ σύμφωνα με την Marca (pic)

Στους έντεκα καλύτερους ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν από τα γήπεδα του Κατάρ βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες.

Λίγα μόλις 24ωρα απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει ήδη μπει σε mood Μουντιάλ, καθώς πλέον όλες οι ομάδες έχουν συγκεντρωθεί, με τους ποδοσφαιριστές να μετράνε αντίστροφα για το πρώτο σφύριγμα της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του κόσμου.

Μπορεί ο Χάμες Ροντρίγκες να μη βρίσκεται στο Κατάρ, καθώς η Κολομβία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της, ωστόσο ο σταρ του Ολυμπιακού παραμένει ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: Βαλμπουενά για την καριέρα του: «Φοβάμαι πως όλα θα τελειώσουν» (vid)

Και σίγουρα η ποιότητα του θα λείψει αρκετά από τα γήπεδα του Κατάρ. Όπως και πολλών άλλων ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα ωστόσο με την πασίγνωστη ισπανική «MARCA», ο Κολομβιανός άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στους έντεκα καλύτερους ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν από το ερχόμενο Μουντιάλ.

Δίπλα σε ονόματα που «τρομοκρατούν», καθώς πέρα από τον Χάμες, η ισπανική ιστοσελίδα τοποθετεί στην ενδεκάδα παίκτες όπως οι Χάαλαντ, Σαλάχ, Ρόμπερτσον, Αλάμπα, Λουίς Ντίας και Βεράτι.

Ο Χάμες μάλιστα έχει θέση στον αγαπημένο του κλασικό ρόλο, πίσω από τον επιθετικό, δηλαδή ως «10», έχοντας μπροστά του, μια «μυθική» τριάδα η οποία αποτελείται από τους Ντίας, Χάαλαντ και Σαλάχ.

Στον άξονα, μαζί με τον Ροντρίγκες, οι Βεράτι και Όντεγκαρντ, στην άμυνα οι Κουαδράδο, Μπονούτσι, Αλάμπα και Ρόμπερτσον, ενώ τη θέση στην εστία έχει κερδίσει ο Ντοναρούμα της Παρί.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ