Ιαπωνία: Ένα αουτσάιντερ ικανό να φέρει τα πάνω κάτω

Ιαπωνία: Ένα αουτσάιντερ ικανό να φέρει τα πάνω κάτω

Η Ιαπωνία πηγαίνει Μουντιάλ για έβδομη συνεχόμενη φορά και μοιάζει ικανή να βάλει δύσκολα στους «μεγάλους»…

Πίστη στο ραντεβού της με το Μουντιάλ από το 1998 παραμένει η Ιαπωνία, η οποία πηγαίνει στο Κατάρ να υπερασπιστεί τον τίτλο της καλύτερης ασιατικής ομάδας  και να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους μεγάλους της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Σε έναν όμιλο με Γερμανία και Ισπανία και Κόστα Ρίκα πολλοί την έχουν ξεγραμμένη ωστόσο με παίκτες «φωτιά» στην  επίθεση όπως οι  Καμάντα, Μιναμίνο  και Κούμπο είναι έτοιμη να πληγώσει ανεπανόρθωτα όποιον την υποτιμήσει.

Ο Μιναμίνο που παίρνει την «σκυτάλη» από τον Χόντα

Μπορεί ο Κεϊσούκε Χόντα να απουσιάζει, ωστόσο «παρών» σ’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο «φωνάζει» ο Τακούμι Μιναμίνο, ο κορυφαίος παίκτης  της ομάδας χωρίς αμφιβολία.

Ο παίκτης της Μονακό, με παραστάσεις από Premier League, παίρνει την σκυτάλη από τον Χόντα, ο οποίος ήταν ο «οδηγός» της Ιαπωνίας σε προηγούμενα Μουντιάλ,  και ετοιμάζεται να ηγηθεί της χώρας του.

Με την εθνική ομάδα ο «Τάκι» μετράει  17 γκολ σε 43 συμμετοχές .

Ο προπονητής

Στον πάγκο της Εθνικής Ιαπωνίας από το 2018 βρίσκεται ο Χατζίμε Μοριγιάσου.  ο 54χρόνος τεχνικός ανέλαβε την χώρα μετά το Μουντιάλ της  Ρωσίας,  στο οποίο εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή.

Για τον Μοριγιάσου φαίνεται λοιπόν πως η μεγάλη ώρα έφτασε καθώς θα βρίσκεται ο ίδιος πλέον στο τιμόνι της χώρας στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κορυφαία στιγμή του με διαφορά η συμμετοχή της Ιαπωνίας στον τελικό του Κυπέλλου της Ασίας το 2019 παρόλο που είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1 από το Κατάρ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ