Στο… σκοτάδι το Αγγλία – Ιράν

Στο… σκοτάδι το Αγγλία – Ιράν

Πολλές διαμαρτυρίες από τον κόσμο που θέλει να δει το ματς της Αγγλίας με το Ιράν στο ΑΝΤ1+, με την πλατφόρμα να αντιμετωπίζει προβλήματα και να μην μπορεί να δείξει το παιχνίδι.

Η πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ κάνει… πρεμιέρα στο Μουντιάλ του Κατάρ με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς η πρώτη αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα σε Αγγλία και Ιράν είναι στο… σκοτάδι.

Συγκεκριμένα, τόσο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με την αντίστοιχη του Κάρλος Κεϊρόζ, όσο και κατά τη διάρκεια, υπάρχουν εκατοντάδες διαμαρτυρίες από τον κόσμο που έχει συνδεθεί στην πλατφόρμα, αφού δεν υπάρχει εικόνα και έχει «κολλήσει» όλο το σύστημα.

Αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να δει αρκετός κόσμος το παιχνίδι της Αγγλίας με το Ιράν για το Μουντιάλ σε μια αναμφίβολα πρωτόγνωρη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι όποιος θέλει να δει τα ματς του Μουντιάλ από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1 θα πρέπει να καταβάλει συνδρομή εξάμηνη, που σημαίνει 19.99 ευρώ. Με λίγα λόγια αντί για μηνιαία συνδρομή που θα ήταν 3,33 ευρώ για αυτό τον μήνα αναγκάζει τους πάντες να πληρώσουν όλο το εξάμηνο πακέτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ