Εδωσε το σύνθημα ο Μέσι: «Η τελευταία ευκαιρία να πάρω αυτό που όλοι θέλουμε»

Εδωσε το σύνθημα ο Μέσι: «Η τελευταία ευκαιρία να πάρω αυτό που όλοι θέλουμε»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την πρεμιέρα της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Αργεντινή ρίχνεται αύριο (22/11) στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Λιονέλ Μέσι να μιλάει για το ματς με τη Σαουδική Αραβία.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει στο μυαλό του μόνο την κούπα, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: «Έπιασε» δουλειά ο (μισός) Ολυμπιακός

Αρχικά, ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος και αν έχει κάποιο πρόβλημα: «Αισθάνομαι πολύ καλά σωματικά. Φτάνω σε μια εξαιρετική στιγμή τόσο προσωπικά όσο και σωματικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άκουσα ότι προπονήθηκα διαφορετικά ή ότι είχα ένα χτύπημα, ότι έκανα ατομικό πρόγραμμα προληπτικά αλλά δεν έχω τίποτα ασυνήθιστο».

Για το αν είναι το τελευταίο του Μουντιάλ και το γεγονός πως διεξάγεται σε άλλη εποχή: «Σίγουρα θα είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, η τελευταία ευκαιρία να πάρω αυτό που όλοι θέλουμε. Μπορεί η στιγμή που διεξάγεται να είναι διαφορετική από άλλες φορές, ήρθαμε εδώ διαφορετικά προετοιμασμένοι. Είναι πάντα ιδιαίτερο να παίζεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ίσως το τελευταίο μου Μουντιάλ, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο».

Για την αγάπη του κόσμου: «Είναι όμορφο που πολλοί άνθρωποι που δεν είναι Αργεντίνοι θέλουν να είμαστε πρωταθλητές, αρκετοί το θέλουν για εμένα. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που έλαβα καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου».

Για να καταλήξει: «Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για αυτή τη νέα αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, όλοι θα θέλουν το καλύτερο για την ομάδα τους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Τρεις βαθμοί, αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Με βρίσκει σε διαφορετική ηλικία και πιο ώριμη. Σήμερα τα απολαμβάνω όλα αυτά πολύ περισσότερο, πριν όχι τόσο. Μερικές φορές συνέβησαν πολλά πράγματα, σήμερα είμαι πιο συνειδητοποιημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ