ΗΠΑ – ΟΥΑΛΙΑ Live Streaming

ΗΠΑ – ΟΥΑΛΙΑ Live Streaming

ΗΠΑ - ΟΥΑΛΙΑ Live Streaming

ΗΠΑ – ΟΥΑΛΙΑ Live Streaming: Η Εθνική των ΗΠΑ δοκιμάζει τις δυνάμεις σε μία ακόμη διοργάνωση. Βρίσκεται στον 2ο όμιλο με Αγγλία, Ιράν και Ουαλία. Στο πρώτο παιχνίδι του γκρουπ, αρκετές ώρες νωρίτερα, η Αγγλία νίκησε με 6-2 το Ιράν και ξεκίνησε με το δεξί. Αυτός θα είναι και ο στόχος των ΗΠΑ, στις 21:00, με την ομάδα να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ουαλία. Στο αποψινό ματς, κρίνεται θεωρητικά, η 2η θέση του γκρουπ, αφού Αμερική και Ουαλία είναι τα φαβορί.

 

Από την κλήση των ΗΠΑ για το Μουντιάλ 2022 ξεχωρίζουν οι Ριμ (Φούλαμ), Τάιλερ Άνταμς (Λιντς), ΜακΚένι (Γιουβέντους), μαζί με τους Πούλισικ (Τσέλσι) και Ρέινα (Ντόρτμουντ). Στόχος η πρόκριση στα νοκ-αουτ, κάτι που έχει καταφέρει στα 5/8 Μουντιάλ που έχει συμμετάσχει.

 

ΗΠΑ – Ουαλία: Η ανάλυση του Stoiximaview

 

Η Ουαλία των Μπέιλ και Ράμσεϊ συμμετέχει στο δεύτερο Μουντιάλ της ιστορίας της. Έχουν βέβαια περάσει δεκαετίες από το προηγούμενο (1958). Τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου και έχει υλικό που μπορεί να τη βοηθήσει. Κάπως έτσι προχώρησε, άλλωστε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το ρόστερ της είναι ποιοτικό, όμως σίγουρα όχι για αυτό το επίπεδο. Εκτός από τους δύο που αναφέραμε νωρίτερα, υπάρχει ο πολύπειρος Τζο Άλεν, στη μεσαία γραμμή, αλλά και ο επιθετικός της Νότιγχαμ Μπρέναν Τζόνσον. Το μεγαλύτερο μέρος της κλήσης αγωνίζεται σε ομάδες της Αγγλίας, σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μαζί με τις ΗΠΑ θα παλέψουν λογικά για τη 2η θέση, αφού το μεγάλο φαβορί στο Group B είναι η Αγγλία, ειδικά με την εμφατική νίκη στην πρεμιέρα της.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε ΗΠΑ – Ουαλία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Δευτέρας.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή Μουντιάλ για το ΗΠΑ – Ουαλία στις 21:00

 

<p><iframe title=»YouTube video player» src=»https://www.youtube.com/embed/8rEIvPfaFqw» width=»935″ height=»415″ frameborder=»0″ allowfullscreen=»allowfullscreen»><span data-mce-type=»bookmark» style=»display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;» class=»mce_SELRES_start»></span></iframe></p>

 

ΗΠΑ – ΟΥΑΛΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ