Μπέιλ: «Σπουδαία ομιλία από τον προπονητή στο ημίχρονο – Κάναμε φανταστικό δεύτερο μέρος»

Μπέιλ: «Σπουδαία ομιλία από τον προπονητή στο ημίχρονο – Κάναμε φανταστικό δεύτερο μέρος»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε για την ισοπαλία της Ουαλίας με την ΗΠΑ.

Από την άσπρη βούλα, ο Γκάρεθ Μπέιλ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ουαλία.

Ο 33χρονος παίκτης λύτρωσε την Ουαλία στο ματς με την ΗΠΑ και σε δηλώσεις του, στάθηκε στην ομιλία του προπονητή στο ημίχρονο που άλλαξε την εικόνα της ομάδας του.

«Δεν ήταν ένα καλό πρώτο μέρος για εμάς, έπαιξαν πραγματικά καλά και εμείς κάναμε λίγα πράγματα. Υπήρξε, όμως, μία σπουδαία ομιλία από τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε μερικά πράγματα.

Δεν θέλω να μοιραστώ πάρα πολλά από αυτό, η ουσία είναι πως βγήκαμε έξω για να δώσουμε μάχη. Στο δεύτερο μέρος, δείχναμε πως ήμασταν ικανοί να πάρουμε και τη νίκη. Είναι ένας σπουδαίος πόντος, δείξαμε χαρακτήρα.

Εννοείται πως θα αναλάμβανα την εκτέλεση του πέναλτι. Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό στο μυαλό μου. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω μπροστά και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Είναι εκπληκτικό να σκοράρεις σε Μουντιάλ, αλλά θα προτιμούσα να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν φανταστική η εμφάνισή μας στο δεύτερο μέρος και μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση.

Προς το τέλος, αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχαν εννέα λεπτά καθυστερήσεων. Χρειάζεται, όμως, να δουλέψουμε πολύ για την πατρίδα μας. Πάντα το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ