ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Live Streaming: Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία κάνει πρεμιέρα στα γήπεδα του Κατάρ και στο Μουντιάλ 2022. Βρίσκεται στον 4ο όμιλο Μουντιάλ, μαζί με τις Δανία, Τυνησία και Αυστραλία. Είναι το μεγάλο φαβορί του γκρουπ και αυτή η εκτίμηση θα γιγαντωθεί αν ξεκινήσει με νίκη, απόψε, απέναντι στην Αυστραλία, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας. Αυτό γιατί το Δανία – Τυνησία, νωρίτερα, έληξε χωρίς νικητή (0-0).

 

Η Γαλλία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ του Κατάρ με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αλλά με πολλές απουσίες. Εκτός από τους Καντέ, Πογκμπά, θα λείψει και ο Μπενζεμά, αφού τραυματίστηκε. Διαθέτει βέβαια ένα από τα πληρέστερα ρόστερ και είναι ίσως η μοναδική που έχει το «βάθος» στον πάγκο, για να βρει λύσεις σε αυτές τις απουσίες. Ο κόουτς Ντεσάμπ, ανακοίνωσε ήδη πως ο Ζιρού θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπενζεμά στην κορυφή, ενώ οι Εμπαπέ και Γκιεζμάν θα βρεθούν δίπλα του. «Τρομάζει» το ρόστερ των Γάλλων, αφού έχουν πολλές επιλογές σε όλες τις γραμμές, με τους Τσουαμενί, Φοφανά, Ραμπιό, στη μεσαία γραμμή και πίσω τους, τους Παβάρ, Βαράν, Κονατέ, Ερνάντες.

 

Γαλλία – Αυστραλία: Η ανάλυση του Stoiximaview

 

Η Αυστραλία θα αγωνιστεί στο 5ο διαδοχικό Μουντιάλ της ιστορίας της. Μεγάλη η επιτυχία η συγκεκριμένη, αφού αν και ο ανταγωνισμός στην ασιατική ήπειρο δεν είναι μεγάλος, δείχνει πως κάθε φορά τα πηγαίνει εξαιρετικά στα προκριματικά και παίρνει εύκολα ή δύσκολα το εισιτήριο για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη. Δεν εντυπωσιάζει το ρόστερ της, αφού ο κόουτς Άρνολντ επέλεξε κυρίως παίκτες που αγωνίζονται το εγχώριο πρωτάθλημα. Από το ονομάτα της αποστολής ξεχωρίζει εκείνο του φορ Λέκι (Μέλμπουρν Σίτι), αλλά και ΜακΛάρεν (φορ) και Χρούστιτς (επιτελικός). Θα ποντάρει στην άμυνα και στη… δύναμη για να έχει ελπίδες στα τρία παιχνίδια του γκρουπ.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Γαλλία και Αυστραλία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Τρίτης.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή Μουντιάλ για το Γαλλία – Αυστραλία στις 21:00

 

 

ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ