Μόντριτς: «Πρώτα η πρόκριση, μετά έχουμε μεγαλύτερους στόχους»

Μόντριτς: «Πρώτα η πρόκριση, μετά έχουμε μεγαλύτερους στόχους»

Ο Λούκα Μόντριτς, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ με το Μαρόκο, τόνισε πως ο πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση αλλά στη συνέχεια τα πλάνα των Κροατών είναι μεγαλύτερα.

Ο αρχηγός της Κροατίας Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αναδείχθηκε «Man of the Match» της αναμέτρησης του 6ου ομίλου, με το Μαρόκο, τόνισε ότι η Κροατία έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την πρόκριση από τον όμιλό της, αλλά στη συνέχεια ελπίζει να ανταποκριθεί στο επίτευγμά που κατάφερε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν τερμάτισε δεύτερη στη Ρωσία.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν ιδιαίτερα δυνατή, αλλά νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο πιο οξυδερκείς στην επίθεση, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Το Μαρόκο είναι μια σκληρή ομάδα για να ανταγωνιστεί κανείς.

Διαβάστε επίσης: Σφήνα-έκπληξη του Πέδρο Μαρτίνς για τον Σισέ

Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωνόμαστε όσο περνούν τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», είπε ο 37χρονος πλέι μέικερ, πρώην νικητής της «Χρυσής Μπάλας» και έμπνευση πίσω από την απροσδόκητη πορεία της Κροατίας στον τελικό του 2018, απέναντι στην Γαλλία.

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλά δεν το κάναμε. Σίγουρα θα είναι πιο εύκολο για μια ομάδα σαν τη δική μας να παίξει καλύτερα καθώς εξελίσσεται το τουρνουά. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να αγωνιστούμε. Με βάση την εμπειρία μας από τη Ρωσία, έχουμε φιλοδοξίες να κάνουμε το ίδιο ή ακόμα καλύτερα, αλλά ακόμα και πριν από αυτό το τουρνουά είπαμε ας θέσουμε πρώτα βασικό στόχο για να περάσουμε τη φάση των ομίλων.

Γνωρίζουμε ότι μόλις μπούμε στους γύρους νοκ άουτ, μπορούμε να είμαστε πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι. Έχουμε μεγαλύτερους στόχους, μην με παρεξηγήσετε, είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα», πρόσθεσε ο Μόντριτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Καναδά την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ