ΟΥΑΛΙΑ – ΙΡΑΝ Live Streaming

ΟΥΑΛΙΑ – ΙΡΑΝ Live Streaming

ΟΥΑΛΙΑ - ΙΡΑΝ Live Streaming

ΟΥΑΛΙΑ – ΙΡΑΝ Live Streaming: Η Ουαλία εμφάνισε δύο πρόσωπα στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2022, στον Β’ Όμιλο, στο 1-1 με τις ΗΠΑ. Δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που δεν ρίσκαρε, δεν δημιούργησε, δεν απείλησε. Αντίθετα, έβγαλε αντίδραση και ποιότητα στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον καλύτερό της παίκτη. Σε όποια κατάσταση και να είναι, ο Μπέιλ στην Ουαλία είναι λες και… μεταμορφώνεται. Κι αφού κατάφερε τουλάχιστον να μη χάσει στην πρεμιέρα (δεν το συζητάμε ότι το ιδανικό θα ήταν να το είχε πάρει, αλλά τώρα… έγινε), έχει μπροστά της έναν «τελικό» η Ουαλία.

Ξέρει ότι θα κάνει βήμα πρόκρισης αν πάρει αυτό το ματς με το Ιράν για τη 2η αγωνιστική, την ώρα που κλείνει τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την Αγγλία.

Ουαλία – Ιράν: Η ανάλυση του αγώνα

Το Ιράν, όπως ήταν αναμενόμενο, ηττήθηκε από την Αγγλία, απλά το σκορ ξέφυγε περισσότερο από όσο θα ήθελε. Ηττήθηκε με 6-2, με τον Ταρεμί της Πόρτο να σκοράρει και τα δύο γκολ του, το δεύτερο με πέναλτι στο φινάλε. Το παιχνίδι του, πάντως, σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακά του, Μπεϊρανβάντ, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όπου είχε αποτέλεσμα τη διακοπή της αναμέτρησης για αρκετά λεπτά. Ξεκίνησε με το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλο και τώρα καλείται να δείξει πιο καλή εικόνα απέναντι σε ομάδες που είναι πιο κοντά στα μέτρα του.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ουαλία και Ιράν είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 της Παρασκευής.

ΟΥΑΛΙΑ – ΙΡΑΝ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ