Moυντιάλ 2022: Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο «γεμάτο»… Ασία μέχρι στιγμής (vids)

Moυντιάλ 2022: Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο «γεμάτο»… Ασία μέχρι στιγμής (vids)

Εικόνα και σχήμα έχει αρχίσει να παίρνει στα μάτια μας το Μουντιάλ του 2022 και… οι χώρες της Ασίας έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να «κλέψουν»… τις εντυπώσεις.

Με την επική νίκη του Ιράν με σκορ 2-0 απέναντι στην Ουαλία άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στο Μουντιάλ του Κατάρ και έχοντας δει πλέον και τις 32 ομάδες σε δράση μια πρώτη γεύση την έχουμε πάρει…

Οι χώρες της Ασίας είναι αυτές που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να «μαγνητίσουν» τα βλέμματα πάνω τους  καθώς δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν με τα όσα πράττουν εντός των τεσσάρων γραμμών.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο πλήγμα με Νεϊμάρ στη Βραζιλία!

Ιράν, Σαουδική Αραβία κα Ιαπωνία έχουν καταφέρει να «λυγίσουν»  «μεγαθήρια» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και από τα παρασκήνια να βρεθούν στο προσκήνιο της  μουντιαλικής «σκηνής».

Πιο πρόσφατο επίτευγμα,  η τεράστια νίκη του Ιράν απέναντι στην Ουαλία του Γκάρεθ  Μπέιλ . Η παρέα των Χατζισαφί, Μοχαμαντί βρήκε τα ψυχικά αποθέματα μετά τα 6 γκολ που δέχτηκε από την Αγγλία να αντιδράσει, νικώντας 2-0  με εκπληκτική εμφάνιση τους Ουαλούς που καίγονταν για το τρίποντο και μπαίνωντας για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Η Σαουδική Αραβία επίσης όντας μια από τις πιο αδύναμες της διοργάνωσης  «σόκαρε» , ένα από τα φαβορί για το βαρύτιμο τρόπαιο, την Αργεντινή, νικώντας  την με 2-1 και μάλιστα με ανατρόπη και έβαλε από νωρίς δύσκολα στην προσπάθεια του Λιονέλ Μέσι να οδηγήσει την χώρα του στην κορυφή του κόσμου στο τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κάτι ανάλογο με τους Αργεντινούς έπαθαν και οι Γερμανοί, οι οποίοι ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στα γήπεδα του Κατάρ γνωρίζοντας ήττα σοκ με 2-1 από την Ιαπωνία επίσης με ανατροπή και μπαίνοντας από νωρίς σε περιπέτειες με την πρόκριση στους 16 καλύτερους της διοργάνωσης να «απομακρύνεται»…

Εξαιρετικά δείγματα επίσης έδωσε στον πρώτο της αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η Νότια Κορέα, η οποία δεν πτοήθηκε από την φοβερή και τρομερή Ουρουγουάη των Σουάρεζ, Καβάνι, Νούνιες «κλέβοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ