ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ - ΔΑΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming: Στον τέταρτο όμιλο, Γαλλία και Δανία δοκιμάζονται έχοντας διαφορετικές προτεραιότητες. Η Γαλλία έρχεται από το 4-1 με αντίπαλο την Αυστραλία, οι Δανοί μετά το 0-0 με την Τυνησία. Με το πρώτο σημερινό παιχνίδι του ομίλου, Τυνησία – Αυστραλία να λήγει με 1-0 υπέρ των Αυστραλών, η κατάσταση στον όμιλο, για το 2ο εισιτήριο είναι οριακή. Οι Γάλλοι έχουν βαθμό, ενώ ακολουθούν με παιχνίδι παραπάνω, Αυστραλία με τρεις και Τυνησία με έναν. Η Δανία γνωρίζει πως με ήττα μπορεί να μένει στον έναν βαθμό, όμως την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στην Αυστραλία και μπορεί να παλέψει για τη 2η θέση.

Η Γαλλία μπήκε δυναμικά στο Μουντιάλ 2022, με τον Ολιβιέ Ζιρού να πετυχαίνει δύο γκολ, ανατρέποντας το 0-1 με το οποίο είχε προηγηθεί η Αυστραλία στο παιχνίδι. Ακόμη ένας τραυματισμός για τον Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, αφού μετά τις γνωστές απουσίες των Πογκμπά, Καντέ και Μπενζεμά, ο Λούκας Ερναντές τραυματίστηκε σοβαρά στην πρεμιέρα και χάνει εκτός του Μουντιάλ και το υπόλοιπο της σεζόν.

Γαλλία – Δανία: Η ανάλυση του αγώνα

Η Δανία ήταν ανώτερη στη δική της πρεμιέρα απέναντι στην Τυνησία, όμως έμεινε στο 0-0 και ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με βαθμό. Πηγαίνει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην πανίσχυρη Γαλλία, τη 2η αγωνιστική, ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως στο περασμένο Nations League που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, η Δανία επικράτησε και τις δύο φορές.

Μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στα δύο φαβορί του γκρουπ, με τους Γάλλους να βρίσκονται σε θέση ισχύος, αλλά τη Δανία να είναι πάντα ικανή για την έκπληξη.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Γαλλία και Δανία είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 του Σαββάτου.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Αργεντινή – Μεξικό στις 21:00

ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ