Μέσι: «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη νίκη – Τώρα ξεκινά το Μουντιάλ για εμάς»

Μέσι: «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη νίκη – Τώρα ξεκινά το Μουντιάλ για εμάς»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τη νίκη της Αργεντινής επί του Μεξικό, τονίζοντας πως δεν υπήρχαν περιθώρια, ενώ τόνισε ότι το Μουντιάλ τώρα ξεκινά για την Αλμπισελέστε.

Η Αργεντινή κατάφερε να πάρει τον… τελικό με το Μεξικό, επικρατώντας με σκορ 2-0, με τον Λιονέλ Μέσι να τονίζει στις δηλώσεις του πως δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο «Πούλγκα» επισήμανε ότι το Μουντιάλ ξεκινά τώρα για την Αλμπισελέστε, αναφέροντας ότι κανείς δεν θα τα παρατήσει.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:

Για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Το Μεξικό έχει έναν φανταστικό προπονητή, είναι μια σκληρή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, με μεγάλη ένταση. Στο δεύτερο ηρεμήσαμε και αρχίσαμε να παίζουμε με την μπάλα. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη νίκη. Παίξαμε όπως έπρεπε, πιέσαμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι βάσει συνθηκών. Η ομάδα έπαιξε ένα υπέροχο παιχνίδι. Αυτός είναι ο τρόπος, είμαστε όλοι σημαντικοί, πρέπει να σκεφτούμε αυτό που έρχεται. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε».

Για τα συναισθήματα που υπάρχουν: «Υπάρχει χαρά, ήταν απαραίτητη η νίκη. Έγινε όπως έγινε, αλλά έπρεπε να νικήσουμε. Μας κόστισε πολύ το πρώτο παιχνίδι, ιδιαίτερα επειδή για κάποιους ήταν το πρώτο Μουντιάλ, ήταν το πρώτο παιχνίδι και δεν μπήκαμε να παίξουμε όπως έπρεπε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν κάναμε το 2-0 για λίγα εκατοστά και τώρα ξέραμε ότι πρέπει να νικήσουμε, ότι ξεκινάει ένα άλλο Μουντιάλ και μπορούμε να το κάνουμε».

Για τη συνέχεια: «Δεν τα παρατάμε τώρα. Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν υπέροχη. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι. Ήμασταν για καιρό χέρι-χέρι με τον κόσμο και έχουμε καταφέρει υπέροχα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ