Όλα τα «φώτα» στο ντέρμπι Ισπανία – Γερμανία

Όλα τα «φώτα» στο ντέρμπι Ισπανία – Γερμανία

Το μεγάλο ντέρμπι του 5ου ομίλου «κλέβει» την παράσταση από το «μενού» της σημερινής ημέρας στο Μουντιάλ.

Παιχνίδι do or die για τους Γερμανούς απόψε στο Κατάρ.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ δεν έχει περιθώρια μετά την ήττα «σοκ» από την Ιαπωνία στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ. Και μάλιστα, για να αποφύγει το «κάζο» θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της πιο θεαματικής -έως τώρα- ομάδας του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Βεζένκοφ και Κινγκς: «Αλλάζουν τα δεδομένα το επόμενο καλοκαίρι»

Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε διέλυσε πριν από μερικές ημέρες την Κόστα Ρίκα, επικρατώντας με 7-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ. Η Γερμανία θα πρέπει λοιπόν να πάρει το μεγάλο «τρίποντο» από τους Ισπανούς απόψε (21:00), με στόχο να μπει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η φοβερή και τρομερή Ιαπωνία έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» μια τεράστια πρόκριση. Οι «μπλε σαμουράι» αντιμετωπίζουν (12:00) την απογοητευτική Κόστα Ρίκα που ευελπιστεί να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο…

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στα νοκ άουτ θα έχει και το Βέλγιο. Μπορεί η ομάδα του Μαρτίνεθ να μην ήταν καλή, ωστόσο κατάφερε να κάνει τη… δουλειά απέναντι στον Καναδά και να πάρει τη νίκη, ευελπιστώντας να κάνει το ίδιο και σήμερα (15:00) απέναντι στο Μαρόκο που στάθηκε όρθιο απέναντι στην Κροατία, παίρνοντας έναν βαθμό.

Μεγάλο ματς αναμένεται να γίνει ανάμεσα σε Καναδά και Κροατία (18:00). Οι Καναδέζοι ηττήθηκαν από το Βέλγιο, ωστόσο η εικόνα τους ήταν τέτοια που αφήνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στα νοκ άουτ.

Εκεί όπου σίγουρα θέλει να βρίσκεται και η Κροατία η οποία «κόλλησε» στο Μαρόκο στην πρώτη αγωνιστική…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα 12:00

Βέλγιο – Μαρόκο 15:00

Κροατία – Καναδάς 18:00

Ισπανία – Γερμανία 21:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ