ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming: Απολαυστική και άκρως αποτελεσματική ήταν η Ισπανία στο πρώτο της παιχνίδι στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Κατάρ. Και ένα βήμα πρόκρισης. Δεν ήταν η νίκη που έκανε τη διαφορά, αλλά η έκταση του σκορ, αυτό το 7-0. Θυμίζουμε, τα δύο πρώτα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι πρώτα η διαφορά τερμάτων και μετά η καλύτερη επίθεση.

Η Ισπανία ήταν απολαυστική και άκρως αποτελεσματική στην πρεμιέρα, ίσως περισσότερο από όσο περίμεναν πολλοί. Λόγω και της ανυπαρξίας της αντιπάλου της.

Μάλιστα, ο νεαρός Γκάβι έγραψε ιστορία και να γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της χώρας σε Μουντιάλ και ο τρίτος νεότερος στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Ισπανία – Γερμανία: Η ανάλυση του αγώνα

Από την άλλη, έχουμε τη Γερμανία που παίζει με την πλάτη στον τοίχο, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Ξέρει ότι αν δεν νικήσει, εκτός απροόπτου θα επιστρέψει σπίτι. Και δεν είναι καθόλου καλό αυτό. Έχασε 2-1 από την Ιαπωνία, σε παιχνίδι που προηγήθηκε και που ήλεγχε στη μεγαλύτερη διάρκειά του αλλά είδε τους Ιάπωνες να της του γυρίζουν. Ενδεχομένως να υποτίμησε την αντίπαλό της ή να χαλάρωσε αρκετά μετά το γκολ του Γκουντογάν.

Όπως και να ‘χει, έμπλεξε για τα καλά. Καίγεται για θετικό αποτέλεσμα, αφού μετά τη νίκη της Κόστα Ρίκα επί της Ιαπωνίας, έχει μεγάλη ευκαιρία να μαζέψει βαθμό ή βαθμούς, γνωρίζοντας πως κι έτσι τα πράγματα θα είναι μπλεγμένα. Μπλεγμένα αλλά τουλάχιστον θα είναι ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Καλούνται να βγάλουν αντίδραση ώστε να αποφύγουν δεύτερο διαδοχικό αποκλεισμό σε Μουντιάλ από τη φάση των ομίλων.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Κυριακής.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Ισπανία – Γερμανία στις 21:00

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ