Τίτε: «Έκανα λάθος που δεν έβγαλα τον Νεϊμάρ και τον Ντανίλο»

Τίτε: «Έκανα λάθος που δεν έβγαλα τον Νεϊμάρ και τον Ντανίλο»

Ο Τίτε αναφέρθηκε στους τραυματισμούς της Βραζιλίας, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε κάνει αλλαγή τόσο τον Νεϊμάρ, όσο και τον Ντανίλο.

Η Βραζιλία συνεχίζει να ταλαιπωρείται από απουσίες καθώς μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ εκτός αναμένεται να μείνουν και ο Ντανίλο με τον Πακετά.

Ο Τίτε, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ελβετία, τόνισε μεταξύ άλλων πως έκανε λάθος που δεν απέσυρε τον Νεϊμάρ και τον Ντανίλο όσο είχε την ευκαιρία, ενώ επισήμανε πως έχει ήδη καταλήξει στους αντικαταστάτες του.

Οι δηλώσεις του Τίτε:

«Δεν είμαι γιατρός αλλά πιστεύω ότι τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο Ντανίλο θα ξαναπαίξουν στο Μουντιάλ. Έχω επιλέξει ήδη τους αντικαταστάτες τους αλλά δεν σας τους λέω. Δεν κατάλαβα πως είχε πρόβλημα ο Νεϊμάρ και όταν το αντιλήφθηκα, τον έκανα αλλαγή αλλά έκανα λάθος.

Είχε ήδη χτυπήσει όταν συμμετείχε στη φάση του πρώτου γκολ. Έπρεπε να τον είχαν κάνει αλλαγή νωρίτερα. Έκανα λάθος επίσης και με τον Ντανίλο, έπρεπε να τον είχα αντικαταστήσει.

Πάνω στον Νεϊμάρ, στο ματς με την Σερβία, έγιναν πολλά φάουλ. Θα πρέπει να προστατεύουμε τους μεγάλους παίκτες, εάν θέλουμε το θέαμα. Το φάουλ για το οποίο γίνεται λόγος, του Μιλένκοβιτς, δεν έγινε με πρόθεση, ο παίκτης δεν ήθελε να κάνει κακό στον Νεϊμάρ. Ίσως όμως να έπαιξε ρόλο ένα δυνατό φάουλ που είχε γίνει λίγο νωρίτερα στον Νεϊμάρ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ