Πρόβλημα στην Αργεντινή εν όψει Αυστραλίας

Πρόβλημα στην Αργεντινή εν όψει Αυστραλίας

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το ματς με την Πολωνία ο Άνχελ Ντι Μαρία. Τι λένε στην Αργεντινή για την κατάσταση του 34χρονου σούπερ σταρ.

Τα χρειάστηκε ωστόσο τα κατάφερε. Η Αργεντινή μπόρεσε να κάνει τη δουλειά απέναντι στην Πολωνία και εξασφάλισε τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Παγκόσμιου Κυπέλλου, μετά την επικράτηση της με 2-0.

Και παρότι ο Λιονέλ Σκαλόνι είδε την ομάδα του να προκρίνεται, έχει να διαχειριστεί έναν έντονο «πονοκέφαλο» εν όψει της αναμέτρησης με την Αυστραλία για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Με αυτόν τον Μέσι μπορεί να ονειρεύεται (pics, vids)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχώρησε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, λίγα λεπτά μετά το 1-0. Και μάλιστα οι μορφασμοί του έδειξαν πως η αλλαγή του ήταν αναγκαστική. Ο Αργεντινός εξτρέμ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και για καλή του τύχη δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Ωστόσο φαίνεται πως ταλαιπωρείται από μερικές ενοχλήσεις οι οποίες προέρχονται λόγω της υπερφόρτωσης. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Ντι Μαρία έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ.

Όπως αναφέρουν από την Αργεντινή, η κατάσταση του Ντι Μάρια δεν εμπνέει κίνδυνο, ωστόσο η συμμετοχή του με την Αυστραλία ενδέχεται να μπει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο Σκαλόνι δεν θέλει να ρισκάρει σε περίπτωση που η «Αλμπισελέστε» προκριθεί απέναντι στα «καγκουρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ