ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live Streaming: Η νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ ξεκινάει. Και ξεκινάει με το παιχνίδι της Ολλανδίας με τις ΗΠΑ. Αυτό είναι το πρώτο χρονικά. Η μία προβλημάτισε πολύ με την εικόνα της, η άλλη έκανε την έκπληξη και το βήμα παραπάνω. Για την ιστορία, η ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά, αντιμετωπίζει τη νικήτρια από το Αργεντινή – Αυστραλία (3/12, 21:00). Η Ολλανδία πέρασε ως πρωτοπόρος από τον Α’ Όμιλο, συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς. Τερμάτισε μπροστά από Σενεγάλη (6), Εκουαδόρ (4) και Κατάρ (0), σε έναν σχετικά βατό όμιλο.

Νίκησε 2-0 τη Σενεγάλη χωρίς να είναι καλή, έφερε 1-1 με το Εκουαδόρ παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα με μόλις μία τελική στην εστία (το γκολ!) και νίκησε 2-0 το Κατάρ χωρίς να «πατήσει γκάζι» και να εντυπωσιάσει. Μπήκε με προσδοκίες αλλά προβλημάτισε πολύ.

Ολλανδία – ΗΠΑ: Η ανάλυση του αγώνα

Οι ΗΠΑ πέρασαν από τον Β’ Όμιλο μέσω της 2ης θέσης, έχοντας 5 βαθμούς, πίσω από τους 7 της Αγγλίας και πάνω από Ιράν (3) και Ουαλία (1). Έφεραν 1-1 με την Ουαλία σε ματς που στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλή παρουσία, 0-0 με την Αγγλία που στάθηκαν αξιοπρεπώς και νίκησαν 1-0 το Ιράν με το γκολ του Πούλισικ. Είναι το αουτσάιντερ και καλείται να το απολαύσει, μιας και τον στόχο της τον «έπιασε». Αν την υποτιμήσει η Ολλανδία, θα έχει πρόβλημα.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ολλανδία και ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 του Σαββάτου.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από