ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live Streaming

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live Streaming

ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live Streaming

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live Streaming: Στο 7ο όμιλο το Καμερούν αντιμετωπίζει τη Βραζιλία κυνηγώντας ένα θαύμα για να προκριθεί. Πρέπει να νικήσει την πρωτοπόρο αλλά και το άλλο ματς του γκρουπ να έρθει Χ, με την ίδια να καλύπτει με γκολ τη διαφορά για να υπερισχύσει στην ισοβαθμία. Μετά την ήττα από την Ελβετία (0-1) και το 3-3 απέναντι στη Σερβία, η αποστολή των Καμερουνέζων δυσκόλεψε σημαντικά. Ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ του γκρουπ, έτσι κι αλλιώς, όμως πολλοί περίμεναν να έχει καλύτερη παρουσία. Επιθετικά έχει δυνατότητες και το έχει ήδη αποδείξει, όμως πίσω υπάρχουν πολλά θέματα, τα οποία η πανίσχυρη Βραζιλία μπορεί να εκμεταλλευτεί προς όφελός της.

 

Καμερούν – Βραζιλία: Η ανάλυση του αγώνα

 

Η Βραζιλία είναι ουσιαστικά ήδη στους «16» μετά 2-0 επί της Σερβίας και το 1-0 επί της Ελβετίας, έφτασε τους έξι βαθμούς. Με τον Νεϊμάρ να έχει θέμα τραυματισμού στο πρώτο παιχνίδι, ο τεχνικός της ομάδας τον προφύλαξε στο επόμενο, κάτι που περιμένουμε να γίνει και απόψε. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του, σε ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να δώσει τίποτα περισσότερο στην ομάδα. Η Βραζιλία ετοιμάζεται για τα μεγάλα ματς στα νοκ-άουτ αφού στόχος της είναι ο τελικός.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Καμερούν και Βραζιλία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκευής.

 

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για τους αγώνες Σερβία – Ελβετία και Καμερούν – Βραζιλία στις 21:00

 

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ