ΓΚΑΝΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live Streaming

ΓΚΑΝΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live Streaming

ΓΚΑΝΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live Streaming

ΓΚΑΝΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live Streaming: Παιχνίδι για τον 8ο όμιλο, όπου και οι δύο δίνουν «μάχη» για την πρόκριση. Μία από τις δύο θα πανηγυρίσει. Μπορεί και καμία, βέβαια! Η Γκάνα ξεκίνησε με την ήττα με 3-2 από την Πορτογαλία, παιχνίδι που θα μπορούσε να «κλέψει» το βαθμό στο φινάλε με τον Ινιάκι Γουίλιαμς. Ακολούθησε η σημαντική νίκη με 3-2 επί της Νοτίου Κορέας. Ένα ματς που δέχτηκε μεγάλη πίεση, αλλά στάθηκε αρκετά τυχερή.

 

Βρήκε δύο γκολ από τον Κούντους και ένα από τον Σαλισού και αυτά έκαναν τη διαφορά, όσο και να πιέστηκε και να κλείστηκε πίσω. Περνάει σίγουρα με νίκη, χωρίς να την νοιάζει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Περνάει και με Χ αλλά σε αυτό το σενάριο θέλει μάξιμουμ νίκη της Νοτίου Κορέας με 1 γκολ διαφορά. Με Χ ή νίκη της Πορτογαλίας περνάει επίσης. Αντίθετα, με ήττα μένει σίγουρα εκτός.

 

Γκάνα – Ουρουγουάη: Η ανάλυση του αγώνα

 

Η Ουρουγουάη το παλεύει κι εκείνη, αλλά θέλει κι εκείνη «πράγματα». Εννοείται ότι μόνο με νίκη μπαίνει στη διαδικασία των σεναρίων. Έτσι, περνάει σίγουρα με Χ2 στο Νότιος Κορέα – Πορτογαλία, περνάει και με νίκη της Νοτίου Κορέας, αρκεί η ίδια να κερδίσει με αρκετά γκολ. Για παράδειγμα, αν το Νότιος Κορέα – Πορτογαλία έρθει 1-0, η Ουρουγουάη θα περάσει μόνο αν κερδίσει την Γκάνα με 3+ γκολ διαφορά.

 

Στα… χαρτιά, είναι καλύτερη. Αν δεν το βγάλει αυτό στο γήπεδο, όμως, δεν παίζει κανένα ρόλο. Περιμένει περισσότερα πράγματα από τα βαριά της χαρτιά, τον Νούνιες, τον Βαλβέρδε και πάει λέγοντας. Με τη Νότιο Κορέα (0-0) δεν ήταν καλή και κινδύνευσε με ήττα, έχασε 2-0 από την Πορτογαλία σε ματς που είχε τις στιγμές της, όχι πολλές. Κορυφαία ήταν το δοκάρι του Γκόμες με το σκορ στο 1-0.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Γκάνα και Ουρουγουάη είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Παρασκευής.

 

ΓΚΑΝΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ