ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming: Η Ιαπωνία πέρασε σε νοκ άουτ φάση Μουντιάλ για 4η φορά στην ιστορία της και σίγουρα αποτέλεσε έκπληξη. Όχι μόνο γιατί πέρασε από όμιλο με Ισπανία και Γερμανία αλλά γιατί το έκανε και ως πρώτη. Ποτέ στην ιστορία της δεν έχει περάσει από τη φάση των «16». Έφτασε κοντά να το κάνει και αυτό, αλλά το 2018, στη Ρωσία, ηττήθηκε με 3-2 από το Βέλγιο, αν και ήταν μπροστά στο σκορ ως και το 68’!

Στη φάση των ομίλων, στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, νίκησε 2-1 τη Γερμανία και την Ισπανία και με ανατροπή και ηττήθηκε 1-0 από την Κόστα Ρίκα. Μάλιστα, κόντρα στους Ισπανούς η φάση του δεύτερου γκολ σήκωσε μεγάλη κουβέντα, αλλά η τεχνολογία «μίλησε» και χαρακτήρισε καθαρό το γκολ που έκρινε το ματς και την πρόκριση.

Ιαπωνία – Κροατία: Η ανάλυση του αγώνα

Η Κροατία προκρίθηκε ως 2η από τον όμιλό της, όχι γιατί τερμάτισε πίσω από το Βέλγιο, αλλά γιατί τερμάτισε πίσω από το Μαρόκο, αφήνοντας εκτός τους Βέλγους μετά το 0-0 στο μεταξύ τους ματς! Δεν ήταν καλή στην πρεμιέρα, στο 0-0 με το Μαρόκο, αλλά με τον Καναδά έδειξε πολύ καλή εικόνα. Βρέθηκε πίσω από νωρίς, αλλά το γύρισε και με καλή εμφάνιση πήρε με 4-1 το ματς. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018, έφτασε ως τον τελικό η Κροατία, αλλά έχασε 4-2 από τη Γαλλία. Τώρα, έχει ιστορική ευκαιρία να βρεθεί… σβηστά ως τα προημιτελικά. Ο νικητής από αυτό το ζευγάρι, παίζει με το νικητή από το Βραζιλία – Νότιος Κορέα.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ιαπωνία και Κροατία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Δευτέρας.

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ