ΜΑΡΟΚΟ – ΙΣΠΑΝΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ – ΙΣΠΑΝΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ - ΙΣΠΑΝΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ – ΙΣΠΑΝΙΑ Live Streaming: Το Μαρόκο αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης ως τώρα. Σε έναν δύσκολο όμιλο όχι μόνο κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά έβγαλε την ποιότητά του στο γήπεδο και πήρε μία μεγάλη και πανάξια πρόκριση. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε να περάσει και ως πρώτο, σε όμιλο με Κροατία, Βέλγιο και Καναδά, αφήνοντας εκτός τους Βέλγους που ήταν και το μεγάλο φαβορί!

Έδειξε στη φάση των ομίλων ότι έχει καλή ομάδα και ότι αν το υποτιμήσεις θα το πληρώσεις. Έφερε 0-0 με την Κροατία στην πρεμιέρα, νίκησε 2-0 το Βέλγιο και 2-1 τον Καναδά και να το Μαρόκο στους «16» του Μουντιάλ, όπως είχε κάνει για τελευταία φορά στο Μουντιάλ του 1986.

Μαρόκο – Ισπανία: Η ανάλυση του αγώνα

Η Ισπανία τερμάτισε 2η στον όμιλό της, πίσω από την Ιαπωνία και άφησε εκτός της Γερμανία. Δεν τη… χάλασε πολύ που βρίσκει τον συγκεκριμένο αντίπαλο στην πρώτη νοκ άουτ φάση και καλείται να δείξει την ποιότητά της. Έχει πολλούς παίκτες σε νεαρή ηλικία, αλλά με σπουδαία κλάση και. Νίκησε 7-0 την Κόστα Ρίκα, έφερε 1-1 με τη Γερμανία και έχασε 2-1 από την Ιαπωνία την τελευταία αγωνιστική, χωρίς να δείξει καλή εικόνα. Ένα ματς που σήκωσε μεγάλη συζήτηση η φάση του δεύτερου γκολ της Ιαπωνίας και το αν η μπάλα πέρασε την γραμμή, αλλά η τεχνολογία «μίλησε».

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Μαρόκο και Ισπανία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Τρίτης.

ΜΑΡΟΚΟ – ΙΣΠΑΝΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ