Σκαλόνι: «Ο τρόπος που θα παίξουμε θα εξαρτηθεί από το πώς είναι οι Ντε Πολ, Ντι Μαρία»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ολλανδία, υποστήριξε ότι ο τρόπος που θα παραταχθεί η Αργεντινή θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα των Ντε Πολ, Ντι Μαρία.

Την Ολλανδία αντιμετωπίζει αύριο η Αργεντινή παιχνίδι για τα προημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ και η «Αλμπισελέστε» φαίνεται πως θα έχει όλα τα «όπλα» στην φαρέτρα της.

Ο τεχνικός των Αργεντίνων, Λιονέλ Σκαλόνι, στην συνέτευξη Τύπου πριν την σπουδαία αναμέτρηση απέναντι στους «οράνιε», είπε μεταξύ άλλων πως ο τρόπος που θα παρατάξει την ομάδα του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ετοιμότητα των Ντε Πολ, Ντι Μαρία.

Διαβάστε επίσης: Επικό: O Παπού Γκόμεζ πέφτει από την καρέκλα και… Μέσι, Αγκουέρο ξεσπούν σε γέλια (vid)

 Όσα δήλωσε αναλυτικά: 

«Παίζουμε σχεδόν πάντα με τον ίδιο τρόπο και αλλάζουμε μόνο όταν βλέπουμε ότι κάποιοι από τους εξτρέμ δεν είναι καλά. Ο τρόπος που θα παίξουμε αύριο θα εξαρτηθεί από το πώς είναι αυτά τα παιδιά (σσ. Ντε Πολ, Ντι Μαρία). Σήμερα θα δούμε την τελευταία προπόνηση και θα το αξιολογήσουμε Αν ο Ροδρίγο και ο Φιδέο (σσ. το παρατσούκλι του Ντι Μαρία) είναι εντάξει, θα επιλέξουμε μια ομάδα που θα κατέβει με όλα τα όπλα της στο γήπεδο. Ο Ροδρίγο έκανε χθες τη μισή προπόνηση, έρχεται με πολλούς αγώνες και σήμερα θα αξιολογήσουμε την κατάστασή του. Πιστεύουμε ότι όσοι είναι στο 100% πρέπει να παίξουν»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Πάουλο Ντιμπάλα λέγοντας: «Δεν έπαιξε γιατί δεν έχω βρει την κατάλληλη ευκαιρία να τον βάλω. Είναι καλά, σε θέση να μπει στο γήπεδο, αλλά θεωρούμε ότι βάσει της εξέλιξης όλων των αγώνων δεν είχαμε την ευκαιρία να τον βάλουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του, με τη συνεισφορά του. Έχουμε 26 παίκτες και προσπαθούμε να φέρουμε στο ματς αυτούς που μπορούν να προσαρμοστούν στην εξέλιξη του παιχνιδιού».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από