Με… ενισχύσεις η Αργεντινή εν όψει Ολλανδίας – Μεγάλο comeback για τον Σκαλόνι

Με… ενισχύσεις η Αργεντινή εν όψει Ολλανδίας – Μεγάλο comeback για τον Σκαλόνι

Με μια μεγάλη ενίσχυση θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία η Αργεντινή στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Σε ρυθμούς προημιτελικών κινούνται στο στρατόπεδο της Αργεντινής. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι τα… χρειάστηκε κόντρα στους Αυστραλούς, ωστόσο στο τέλος τα κατάφερε, «κλειδώνοντας» έτσι την παρουσία της στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά του Λιονέλ Σκαλόνι είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Η αστέρας της Γιουβέντους δεν αγωνίστηκε κόντρα στα «καγκουρό», λόγω μιας ενόχλησης που φέρεται να έχει εξαιτίας της υπερφόρτωσης.

Διαβάστε επίσης: Η «κατάρα» που θέλει να σπάσει ο Ρονάλντο κόντρα στους Ελβετούς

Ο 34χρονος ωστόσο προπονήθηκε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα και έτσι αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τους «Οράνιε». Σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής, ο Ντι Μαρία είναι ήδη πολύ καλύτερα από ότι ήταν την ημέρα του αγώνα με την Αυστραλία.

Ο Αργεντινός ωστόσο δεν έχει «κλειδώσει» θέση στην ενδεκάδα. Και μάλιστα, αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί ακόμα και την ημέρα του αγώνα. Ο Σκαλόνι θέλει τον Ντι Μαρία, ωστόσο δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του εάν δεν είναι στο 100% έτοιμος. Όπως και να έχει, στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο 34χρονος θα αγωνιστεί σίγουρα, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ