Ματέου Λαόθ: Ο διαιτητής που στέρησε ένα πρωτάθλημα στον Μέσι, «σφυρίζει» το Αργεντινή – Ολλανδία (pics, vid)

Ματέου Λαόθ: Ο διαιτητής που στέρησε ένα πρωτάθλημα στον Μέσι, «σφυρίζει» το Αργεντινή – Ολλανδία (pics, vid)

Η πρόϊστορία του Λιονέλ Μέσι με τον διαιτητή που ορίστηκε να «σφυρίξει» τον σπουδαίο αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδίας στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μόνο καλή δεν είναι...

Ο Ματέου Λαόθ θα είναι ο ρέφερι που θα «διευθύνει» τον αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδία στα προημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ, με τον Ισπανό διαιτητή να «ξυπνά» στον αστέρα της «Αλμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι, άσχημες  αναμνήσεις…

Και αυτό γιατί ο Λαόθ είχε στερήσει στο παρελθόν από τον 35χρόνο Αργεντινό ένα πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Ντάμφρις για το μέλλον του

Συγκεκριμένα την σεζόν 2013 – 2014 ο Ματέου ήταν αυτός που είχε «σφυρίξει» το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην La Liga ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα και χάρη σε ένα  διαιτητικό λάθος, στο οποίο είχε υποπέσει ο εν λόγω ρέφερι οι Καταλανοί έχασαν τον τίτλο και στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος τερμάτισαν… οι «ροχιμπλάνκος».

Στην προαναφερθείσα αναμέτρηση ο Μέσι είχε πετύχει τότε το «χρυσό» γκολ που έδινε το πρωτάθλημα στους «Μπλαουγκράνα» ωστόσο ο διαιτητής του το ακύρωσε. Πρόκειται για μια απόφαση που αποδείχτηκε λανθασμένη και το αντιλήφθηκε εκ των υστέρων και… ο Λαόθ.

Ο Ισπανός ρέφερι μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα είχε πάει στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα και είχε ζητήσει συγγνώμη.

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο γυμναστής που βρισκόταν στο τεχνικό τιμ της ομάδας της Καταλονίας, Έλβιο Παολορόσο είχε δηλώσει: Ο Μέσι πέτυχε ένα γκολ που μας έδινε το πρωτάθλημα και ο διαιτητής το ακύρωσε. Ήταν δύο τα ξημερώματα, ήμασταν ακόμα στα αποδυτήρια και κλαίγαμε και ήρθε ο διαιτητής και μας ζήτησε συγγνώμη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ