«Απασφάλισε» ο Καστίγιο για τον ΑΝΤ1 – «Εχετε Μάνταλο, Τζαβέλλα και κράζετε Ρονάλντο και Μέσι» (pic)

«Απασφάλισε» ο Καστίγιο για τον ΑΝΤ1 – «Εχετε Μάνταλο, Τζαβέλλα και κράζετε Ρονάλντο και Μέσι» (pic)

Νέο «χτύπημα» από τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού.

Συνεχίζει τις αναρτήσεις στα social media ο Νέρι Καστίγιο, με τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού να αναφέρεται για μια ακόμα φορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και στην κριτική που ασκείται στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, μετά αποκλεισμό από το Μαρόκο.

Ο Νέρι Καστίγιο αυτή τη φορά τα… έβαλε με τον ΑΝΤ1 και όσα ακούγονται στις περιγραφές των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: Η αποθέωση της κόντρας και ο Μαροκινός… Ρονάλντο

«Ρονάλντο 800 γκολ, εθνική Ελλάδας πρώτο γκολ στο Παγκόσμιο του 2010. Σύνολο γκολ δεν φτάνει στα 10 και τολμάτε και κράζετε τον Ρονάλντο. Παλιά κράζατε τον Μέσι και λέγατε είναι τελειωμένος. Τώρα, που νικάει η Αργεντινή, ο Μέσι είναι και πάλι καλός. Αύριο εάν χάσει θα είναι πάλι άσχετος. Γι’ αυτό αν δεν αλλάξετε νοοτροπία θα ξανακερδίσετε πάλι όταν θα κοιμηθεί ο Θεός πάλι. Σε 300 χρόνια. Εχεις Μάνταλο, Μπακασέτα, Μπακάκη και Τζαβέλλα και κράζεις Ρονάλντο, Μέσι, Μαρσέλο, Τζιοβάνι, Ριβάλντο και άλλους πολλούς. Ξυπνήστε».

Χθες, ο Νέρι Καστίγιο είχε «κράξει» τον Φερνάντο Σάντος, για την επιλογή του αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να τον βάλει στο παιχνίδι, όταν η Πορτογαλία έχανε με 1-0. «Μπράβο Φερνάντο Σάντος… Μπάγεβιτς, άφησες εκτός τον Ρονάλντο. Γρήγορα, γρήγορα τον τιμώρησε το ποδόσφαιρο. Τέτοιους παίκτες, Ρονάλντο, Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, τους βάζεις βασικούς ακόμα και με θλάση», ανέφερε ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού.

Δείτε τη σημερινή ανάρτηση του Νέρι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ