ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming: Ο πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ 2022. Αργεντινή εναντίον Κροατίας. Μέσι εναντίον Μόντριτς. Ή αλλιώς, η «μάχη» των φιναλίστ των δύο τελευταίων διοργανώσεων. Η Αργεντινή είχε βρεθεί στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, η Κροατία είχε βρεθεί στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018. Περιμένουμε να δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, με ένταση, πάθος, τακτική και έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό.

 

Η Αργεντινή πήρε την πρόκριση επί της Ολλανδίας στη διαδικασία των πέναλτι, σε έναν επεισοδιακό προημιτελικό αγώνα με 17 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη. Θα μπορούσε να μην είχε μπλέξει τόσο, αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα δύο τερμάτων που απέκτησε και διατηρούσε ως το 82’. Ισοφαρίστηκε στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας και το… έσωσε στα πέναλτι. Θέλει να βρεθεί και πάλι στον τελικό μετά το 2014 και να διεκδικήσει το τρόπαιο που για τελευταία φορά κατέκτησε το 1986!

Αργεντινή – Κροατία: Η ανάλυση του αγώνα

 

Η Κροατία έκανε τη μεγάλη έκπληξη στους «8» και απέκλεισε την Βραζιλία, στη διαδικασία των πέναλτι. Κανείς δεν την υπολόγιζε, αλλά να που είναι και πάλι εδώ. 0-0 στην κανονική διάρκεια, 1-1 στην παράταση με τον Πέτκοβιτς να «απαντάει» στο γκολ του Νεϊμάρ. Και στην παράταση «μίλησε» ο Λιβάκοβιτς, ο οποίος μετά τα 3 πέναλτι που έπιασε με την Ιαπωνία στους «16», έβγαλε κι εκείνο του Ροντρίγκο. Και απόψε θα έχει πολλή δουλειά ο Κροάτης πορτιέρο.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Τρίτης.

 

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Αργεντινή – Κροατία στις 21:00

https://youtu.be/53lmLfMazYc

 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ