Χαμός από εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινούς στο Μπουένος Άιρες: Η μυθική υποδοχή στην παρέα του Λιονέλ Μέσι! (vids)

Χαμός από εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινούς στο Μπουένος Άιρες: Η μυθική υποδοχή στην παρέα του Λιονέλ Μέσι! (vids)

Οι πρωταθλητές κόσμου βρίσκονται στην Αργεντινή. Δείτε σε Live streaming την υποδοχή της αρμάδας του Λιονέλ Σκαλόνι.

Τρέλα και πανικός στην Αργεντινή, με τους πρωταθλητές κόσμου να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Εσέισα. Πρώτος κατέβηκε από το αεροπλάνο ο αρχηγός Λιονέλ Μέσι κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο και τον ακολούθησε ο προπονητής Λιονέλ Σκαλόνι και μετά οι υπόλοιποι παίκτες.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι επιβιβάστηκε στο ανοιχτό πούλμαν, με τους οπαδούς της Αλμπισελέστε να έχουν κατακλύσει τους δρόμους του Μπουένος Άιρες.

«Θα περάσουμε την νύχτα εδώ. Αύριο, δεν δουλεύουμε. Και θα πάμε στον Οβελίσκο, ακολουθώντας την ομάδα της Αργεντινής», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Αϊρτον Κερντόκας, ένας 25χρονος φοιτητής, ενώ ο 41χρονος οξυγονοκολλητής, Χαβιέρ Μερίνα, πρόσθεσε: «Ήλθα γιατί θα ήθελα ο Μέσι να μου υπογράψει μια φωτογραφία. Και θα ήταν τρελή χαρά γιατί είμαι τεράστιος θαυμαστής του».

Με το διώροφο λεωφορείο, οι Αργεντινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές πέρασαν από τον Οβελίσκο, στην καρδιά της πρωτεύουσας, το παραδοσιακό επίκεντρο των εορτασμών.

Δείτε τα όσα απίστευτα έγιναν στην Αργεντινή που γιορτάζει την επιστροφή στην κορυφή του κόσμου μετά από 36 ολόκληρα χρόνια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ