Επεισόδια Γαλλία: Ανάμεσα στους συλληφθέντες αρχηγός ακροδεξιάς οργάνωσης και άλλα γνωστά στις αρχές μέλη

Επεισόδια Γαλλία: Ανάμεσα στους συλληφθέντες αρχηγός ακροδεξιάς οργάνωσης και άλλα γνωστά στις αρχές μέλη

Για τα επεισόδια στην Γαλλία μετά το τέλος του ημιτελικού της Γαλλίας με το Μαρόκο συνελήφθησαν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ένας χαμός  επικράτησε σε κάποιες γαλλικές πόλεις μετά το τέλος του ημιτελικού του Μουντιάλ της Γαλλίας με το Μαρόκο.

Υπεύθυνοι για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γαλλία, είναι κυρίως ακροδεξιές οργανώσεις. Μεταξύ των συλληφθέντων μάλιστα βρίσκεται και αρχηγός ακροδεξιάς οργάνωσης και άλλα σεσημασμένα μέλη.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο και Β’ Ολλανδίας

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα είχαν εφοδιαστεί και με πολεμοφόδια για να προκαλέσουν «χοντρά» επεισόδια. Ειδικότερα το γκρουπ των 47 ατόμων που «έπιασε» η αστυνομία είχε μαζί του όλα τα απαραίτητα πολεμοφόδια για να δημιουργήσει το χάος..,

Ανώνυμη πηγή της γαλλικής αστυνομίας της Parisien αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πήγαιναν στα Ηλύσια Πεδία για να προκαλέσουν επεισόδια». Ανάμεσα στο συγκεκριμένο γκρουπ μάλιστα ο Μαρκ ντε Κακερέ-Βαλμενιέ, ηγετικό μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης στο Παρίσι.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ