
Ένας «ορκισμένος» οπαδός της εθνικής Αγγλίας πουλάει το σπίτι του για να ταξιδέψει στην Αμερική για το Μουντιάλ.
Έγινε γνωστός στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν εθεάθη να κρατάει μια ρέπλικα του τροπαίου. Τώρα, ο Άντι Μάιλν ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Βόρεια Αμερική για να δει από κοντά για 10η φορά την εθνική Αγγλίας σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου.
Βλέπετε, ο 62χρονος συνταξιούχος παραδέχτηκε πως πρέπει να πουλήσει το δεύτερο σπίτι που έχει στην ιδιοκτησία του προκειμένου να βγάλει περίπου 350.000 λίρες και να χρηματοδοτήσει την παραμονή του για επτά εβδομάδες στις ΗΠΑ! Όπως είπε ο ίδιος στη Mirror, «θέλω να δω όλο το τουρνουά, Πάω στις ΗΠΑ στις 3 Ιουνίου και θα είμαι εκεί για επτά εβδομάδες. Οπότε θα κοστίσει πολλά λεφτά. Πάντα προσπαθώ να κάνω μερικά πράγματα φτηνά, θα κοιμηθώ και σε καναπέδες αν χρειαστεί».
Διαβάστε επίσης: H αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδας για τη Βουδαπέστη (vids)
Andy Milne, the England superfan who gained fame during the 2022 World Cup has once again reached headlines today as it was announced in a newspaper that he has sold his house in order to fund his World Cup 2026 trip… He has planned a 7 week trip to the USA to follow his Eng… pic.twitter.com/9hTEtHPcdG
— Football Away Days (@AwayDaysFB) March 26, 2026
«Ευτυχώς έχω φίλους σε Μεξικό, Ντάλας και Βανκούβερ. Τα έξοδα για τις μετακινήσεις είναι ακριβά, Έκλεισα διεθνείς πτήσεις από νωρίς γιατί μπορείς να τις αλλάξεις ακόμα και αν οι ώρες αλλάζουν για δέκα λεπτά. Βγαίνει στην αγορά (σ.σ. το σπίτι), το πουλάω για να πάω στο Μουντιάλ. Το προηγούμενο, στο Κατάρ, ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου, μάζευα λεφτά για χρόνια. Είχαμε δεύτερο σπίτι για 27 χρόνια και νομίζω πως ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτώ».
Επιμέλεια: Μανώλης Παπαδάκης



















