Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο» (vid)

Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο» (vid)

Πανευτυχής ο Αζεντίν Ουναΐ μετά την πρόκριση του Μαρόκου επί του Καναδά χάρη στα δύο δικά του γκολ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Το Μαρόκο έκλεισε ραντεβού στα προημιτελικά του Μουντιάλ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αζεντίν Ουναΐ που πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 επί του Καναδά.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τη χαρά του στις δηλώσεις του μετά το ματς και στάθηκε στο ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έκαναν υπερήφανους τους συμπατριώτες τους.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Άγιαξ 3-1: Τριάρα και εξαιρετική εικόνα το «τριφύλλι» (vid)

Όσα είπε ο Ουναΐ:

«Είμαι υπερήφανος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε για να έχουμε συνέχεια στη διοργάνωση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, τα δώσαμε όλα και τελικά καταφέραμε να κάνουμε υπερήφανο και χαρούμενο όλο τον λαό του Μαρόκου και σίγουρα θα βγει στους δρόμους για να το γιορτάσει. Είμαστε υπερήφανοι που τα καταφέραμε σε έναν αγώνα σαν κι αυτόν».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ