
Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι μετά τη σπουδαία πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ.
Η Αργεντινή υπέταξε την Αγγλία με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τη φανέλα της «Αλμπισελέστε» και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο «Pulga» μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το φινάλε του ματς, έστειλε το μήνυμά του στους φιλάθλους της Αργεντινής, αναφέροντας ότι αυτή η ομάδα δεν απογοητεύει ποτέ. Ταυτόχρονα, σχολίασε και το πώς νιώθει, αφού προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μέσι
«Αυτό το Μουντιάλ είναι πραγματική τρέλα και το να είμαστε σε έναν ακόμη τελικό είναι απίστευτο. Στους Αργεντίνους θα πω αυτό που είπα και στο Κατάρ. Να το απολαύσουν, αυτή η ομάδα δεν απογοητεύει ποτέ”.
“Όλα όσα βιώσαμε ήταν απίστευτα. Παρόλο που ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, υπήρχε ένα ιδιαίτερο συναίσθημα από την αρχή κιόλας του ύμνου. Η ομάδα το ένιωσε. Ξέραμε ότι δεν ήταν απλώς μια ακόμη νίκη. Ήταν μια σημαντική νίκη που ήθελε ο λαός της Αργεντινής, και την θέλαμε κι εμείς, και μας έβαλε σε έναν ακόμη τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι τρελό να παίζεις σε δύο συνεχόμενους τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου».

















