Αγιάλα: «Δεν ήταν μπουνιά στον Όλμο – Θα του ζητήσω συγγνώμη» (vids)

Αγιάλα: «Δεν ήταν μπουνιά στον Όλμο – Θα του ζητήσω συγγνώμη» (vids)

Ο Ρομπέρτο Αγιάλα τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τον Ντάνι Όλμο μετά τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ρομπέρτο Αγιάλα τοποθετήθηκε δημόσια για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, όπου η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο, επικρατώντας της Αργεντινής με 1-0.

Ο παλαίμαχος αμυντικός και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Λιονέλ Σκαλόνι εθεάθη να χειροδικεί κατά του Ντάνι Όλμο στο φινάλε του αγώνα και σχολίασε πως «εννοείται πως λυπάμαι. Λόγω της θέσης μου, δεν μπορώ να επιτρέπω στα συναισθήματά μου ή ότι κι δέχομαι από την άλλη πλευρά να αλλάζει τη συμπεριφορά μου. Λυπάμαι, αλλά για μένα, αυτά τα πράγματα μένουν ως έχουν και τέλος.

Διαβάστε επίσης: Για ποιον παίκτη έχει συλλέξει πληροφορίες ο Ολυμπιακός – Τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μπαρτζώκας (vids)

Ήταν περισσότερο ένα σπρώξιμο, όχι μια μπουνιά όπως γράφουν. Ήταν αντίδραση σε κάτι που είπε ο αντίπαλος. Αν πετύχω τον Ντάνι Όλμο, εννοείται πως θα του ζητήσω συγγνώμη από κοντά».

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ