Μπάρκας : «Δεν είμαστε μόνο αμυντική ομάδα, δεν υπάρχει φαβορί»

Μπάρκας : «Δεν είμαστε μόνο αμυντική ομάδα, δεν υπάρχει φαβορί»

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για τη αυριανή (3/8) πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League κόντρα στη Σλοβενία.

Η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται αύριο (3/8) στη μάχη του Nations League, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σλοβενία.

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για τον σημαντικό αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει φαβορί.

Ο γκολκίπερ της Σέλτικ τόνισε πως η «γαλανόλευκη» δεν είναι μόνο αμυντική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον τερματοφύλακα των Σλοβένων, Γιαν Όμπλακ.

Για το πως αντιμετωπίζουν το ματς με την Σλοβενία:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε μια νέα ομάδα θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα, καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να δείξουμε πως δεν είμαστε μόνο αμυντική ομάδα και έχουμε μόνο το «DNA» το αμυντικό που μας έχουν συνδέσει. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη».

Για τον Όμπλακ:

«Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά δεν είναι δική μου θέση να τον κρίνω σε ποια θέση είναι στο παγκόσμιο επίπεδο».

Για τους επιθετικούς της Σλοβενίας:

«Δεν θεωρώ κάποιον συγκεκριμένο, αλλά όλη η Σλοβενία είναι καλή ομάδα. Είμαστε εξαιρετικοί στην άμυνα ματς και πρέπει να αντιμετωπίσουμε συνολικά καλά ομαδικά τη Σλοβενία για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για την κατάσταση με τους τερματοφύλακες της Εθνικής:

«Από τη στιγμή που ήρθε καινούριος προπονητής ήθελε να δει όλους τους γκολκίπερ. Η επιλογή μου δεν έχει να κάνει με το αν παίζω στη Σέλτικ. Αλλά με το αν είμαι καλός στην προπόνηση. Όποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτόν επιλέγει ο προπονητής για να παίζει. Τα δείγματα που δείξαμε στα προηγούμενα ματς ήταν θετικά, αν συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ