Εθνική : Ταρακουνήθηκε το σύστημα, αλλά ο Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο

Εθνική : Ταρακουνήθηκε το σύστημα, αλλά ο Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο

Αλλαγές από τον Φαν’τ Σιπ στο αποψινό παιχνίδι με την Σλοβενία (21:45), αλλά ο Ολλανδός τεχνικός αφήνει και πάλι στον πάγκο τον Κώστα Τσιμίκα, βάζοντας στην 11άδα τον Γιαννούλη.

Πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ. Ο Κλοπ υποκλίνεται στο ταλέντο του και χαρακτηρίζεται από τους δημοσιογράφους στο εξωτερικό ως μελλοντικός σούπερ σταρ, αλλά στην εθνική ο Φαν’τ Σιπ τον έχει για τον πάγκο!

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος μπορεί να παίζει σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, αλλά στην εθνική ο Τζον Φαν’ τ Σιπ δεν του δίνει θέση βασικού, με τον Ολλανδό τεχνικό της γαλανόλευκης να χρησιμοποιεί ως αριστερό μπακ τον Γιαννούλη.

Ο Ολλανδός προπονητής στο αποψινό παιχνίδι με την Σλοβενία (21:45) για την πρεμιέρα του Nations League δίνει φανέλα βασικού στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ και αφήνει στον πάγκο τον Τσιμίκα, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για την απόφασή του. Παράλληλα, ο προπονητής της Εθνικής προχωράει σε δύο αλλαγές, σε σχέση με τα όσα δοκίμαζε τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, βάζει στην 11άδα τους Σιόβα και Ζέκα, αφήνοντας στον πάγκο τον Σταφυλίδη και τον Μπουχαλάκη. Η Εθνική ομάδα θα παραταχθεί με δύο αριστεροπόδαρους στόπερ, με τον Ολλανδό τεχνικό να κάνει τη… διαφορά.

Πιο αναλυτικά, ο Τζον Φαν’ τ Σιπ παρατάσσει την Εθνική με σχηματισμό 4-2-3-1, έχοντας τον Μπάρκα στο τέρμα και τους Μπακάκη, Σιόβα, Σβάρνα και Γιαννούλη στην τετράδα της άμυνας. Οι Κουρμπέλης και Ζέκα θα είναι στα χαφ, με τους Λημνιό, Μπακασέτα και Μάνταλο πίσω από τον Παυλίδη.

Συνοπτικά η 11άδα της Εθνικής: Μπάρκας, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μπακασέτας, Μάνταλος, Παυλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ