Φαν’τ Σιπ : «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν σκοράραμε»

Φαν’τ Σιπ : «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν σκοράραμε»

Παρότι η Εθνική δεν έπαιξε και εξαιρετικά απέναντι στην Σλοβενία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε πως απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση.

Και τι έγινε αν η Εθνικής Ελλάδος ήταν εντελώς… άοσμη απέναντι στην Σλοβενία; Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ, τόνισε πως πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της φιλοσοφίας.

Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε αρχικά: «Παίξαμε μετά από 10 μήνες και κάναμε μια καλή προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο με τρεις μέρες προετοιμασίας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν σκοράραμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε το επόμενο σημαντικό ματς με το Κόσοβο. Αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Στην συνέχεια είπε: «Δεν έχουμε επηρεαστεί από τον κορωνοιό. Όλοι ήμασταν υγιείς . Οι παίκτες είχαν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους. Η ομάδα μπορεί να μη σκόραρε, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οι Σλοβένοι είχαν συμπαγή άμυνα και καλό τερματοφύλακα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι το βασικό που κρατάω» ενώ υπογράμμισε: «Πάντα θέλεις να κερδίζεις. Ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα. Θέλω τα παιδιά να χτίσουν πάνω στη φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Συνεχίζουν τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και ο στόχος είναι να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ