Σε πίεση ο Φαν’τ Σιπ, απολογήθηκε για τις επιλογές του

Σε πίεση ο Φαν’τ Σιπ, απολογήθηκε για τις επιλογές του

Στην κριτική που δέχεται για τις αποφάσεις και τις επιλογές του σχετικά με τις κλήσεις των διεθνών αναφέρθηκε ο Τζον Φαν΄τ Σίπ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με το Κόσοβο. «Παίρνουμε αποφάσεις για το καλύτερο της ομάδας και όχι για τις ομάδες» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη Τύπου του Τζον Φαν’τ Σιπ ενόψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που δέχεται για τις επιλογές του με τον ίδιο να τονίζει πως δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες αλλά ενεργεί με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το στιλ ποδοσφαίρου που θα διαλέξει και το Κόσοβο: «Φυσικά έχουμε δει το Κόσοβο και είναι μία περίεργη και ιδιαίτερη περίοδος γιατί βλέπουμε αγώνες που ήταν μήνες πίσω. Είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα και έχουν παίκτες όπως τον Ζενέλι. Ξέρω τον Ρασίκα και τον Ζενέλι από την Ολλανδία. Έχει καλοί ποδοσφαιριστές. Θα εξαρτηθεί και από τη δύναμη του αντιπάλου εάν θα παίξουμε περισσότερο επιθετικά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν είναι κάτι που καταφέρνεις πάντα».

Τον δείκτη δυσκολίας του αγώνα: Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στο ποδόσφαιρο. Δεν σημαίνει πως όταν είσαι φαβορί θα κερδίζεις. Πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος. Πρέπει να έχεις και τύχη. Πρέπει να έχεις και πίστη και να τη μεταφέρεις στην ομάδα. Στο τέλος ελπίζουμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Αύριο είναι ένα σημαντικό ματς για ένα καλό ξεκίνημα».

Την κριτική που δέχεται με αφορμή και το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε κανένας παίκτης του Ολυμπιακού βασικός στη Σλοβενία και το εάν επηρεάζεται: Δεν επηρεάζομαι. Δεν κάνω πολιτικά παιχνίδια ή άλλα παιχνίδια για τις επιλογές των παικτών ή παιχνίδια με βάση το τι λέγεται από τις ομάδες. Τώρα λόγω του κορωνοϊού πήραμε έξτρα παίκτες. Υπάρχει ανταγωνισμός με τους παίκτες. Τσιμίκας και Γιαννούλης είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και πρέπει να δείξουν ποιός θα μας παίξει. Να αποδεικνεύει ποιος αξίζει. Ο Τσιμίκας ήταν άτυχος πέρυσι που είχε τραυματισμό στα ματς με Ιταλία και Βοσνία και άτυχος και τώρα. Παίξαμε τότε με τον Γιαννούλη και πήγαμε καλά. Μόνο 11 μπορούν να παίζουν. Δεν σημαίνει πως δεν θα πάρουν ευκαιρίες επειδή δεν έπαιξαν τώρα οι παίκτες. Παίρνουμε αποφάσεις για το καλύτερο της ομάδας και όχι για τις ομάδες. Το καλύτερο για την Εθνική. Δεν πάω σε θέματα πολιτικής των ομάδων ή το το τι λένε οι οπαδοί. Εάν άκουγα τους φιλάθλους και τα media θα έπρεπε να έχω κάθε φορά διαφορετική 11άδα στο γήπεδο».

Τη διάταξη και την 11άδα: «Θα δούμε μετά την προπόνηση. Έχουμε 23 παίκτες. Να δούμε πως θα είναι μετά την προπόνηση και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Είναι νωρίς να πούμε για το πόσες αλλαγές θα κάνουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα. Αύριο θα δούμε περίπου 75 λεπτά πριν τον αγώνα ποιοι θα παίξουν. Η διάταξη πάνω κάτω θα είναι η ίδια (είπε λίγο μετά παίρνοντας ξανά τον λόγο). Όταν έχουμε την μπάλα να παίζουμε το παιχνίδι μας και όταν δεν την έχουμε θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Αύριο θα δούμε για την 11άδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ