Ντεσάμπ για Εμπαπέ : «Δεν θέλω να ρισκάρω με τον τραυματισμό του»

Ντεσάμπ για Εμπαπέ : «Δεν θέλω να ρισκάρω με τον τραυματισμό του»

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας αναφέρθηκε για τον τραυματισμό του Κίλιαν Εμπαπέ και τόνισε ότι δεν θα ρισκάρει για το ερχόμενο παιχνίδι με την Κροατία.

Η εθνική Γαλλίας κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη της Σουηδίας και μπήκε με το «δεξί» στο Nations League. Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος, ωστόσο, αποχώρησε τραυματίας στο 77ο λεπτό, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να παίρνει θέση.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι δεν πρόκειται να ρισκάρει με τον νεαρό επιθετικό και η συμμετοχή με την Κροατία είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Αναλυτικά είπε: «Ήταν πολύ καλύτερα μετά το ματς. Είχε ένα άσχημο χτύπημα στον ευαίσθητο αστράγαλό του. Συνέχισε, όμως, να παίζει ακόμη και αν εγώ δεν έπαιρνα κανένα ρίσκο. Θα δούμε πως θα είναι αύριο.

Το ίδιο και οι υπόλοιποι παίκτες, δεν θέλω να πάρω κανένα ρίσκο. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο αστράγαλος του αύριο. Θα μιλήσω μαζί του να δω εάν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα την Κροατία την Τρίτη. Δεν τον βρίσκω πιο αδύναμο από ό,τι συνήθως. Δεν είναι στα καλύτερά του, προφανώς, όπως οι άλλοι, αλλά έχει αυτή την ικανότητα να σκοράρει κάθε στιγμή όπως έκανε και στο γκολ της πρεμιέρας. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ